Forside / Dimplex / Optimyst

Dimplex Optimyst

Dimplex elpejse er et godt alternativ til dig, der vil opleve flammeeffekten uden rigtig ild. Med en Dimplex elpejs kan du opleve “ilden” uden at skulle installere aftræksrør eller skorsten. Elpejsen er stort set lige til at tilkoble stikkontakten, og den er nem at betjene enten via betjeningspanelet eller en fjernbetjening.
Faber elpejse er blandt de førende elpejse på markedet. Elektrisk ild har aldrig været smukkere med Fabers patenterede tredimensionelle Opti-Myst løsning. Du er derfor med Faber elpejse sikret det absolut bedste og får derfor, ved hjælp af den realistiske ild, trukket følelsen af hygge og nærvær helt ind i din stue.
Faber ønsker med deres elpejse at skabe varme og glæde i ethvert hjem. De har en høj faglig stolthed og garanterer derfor med deres Faber elpejse en unik oplevelse, som du ikke får med nogen anden elektrisk pejs.
Ønsker du hyggelige aftener med venner og familie – smilende og snakkende, mens I nyder varmen og atmosfæren så se vores store udvalg af Faber elpejse her. Med Faber elpejse handler det om at skabe særlige øjeblikke og minder.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.