Forside / Om Pejsen.com – Hjørring Pejsecenter ApS
Pejsen.com

Om Pejsen.com - Hjørring Pejsecenter ApS

Historie

Hjørring Pejsecenter er en virksomhed, der grundlagt i 2001 af vores nuværende direktør Tommy Lundholm Kristensen. Hjørring Pejsecenter blev grundlagt med målet om at tilbyde skræddersyede totalløsninger og sætte kunden i fokus. Med mere end 25 års erfaring i branchen, er Hjørring Pejsecenter eksperter i brændeovne og pejse. Vi har egne certificerede montører der kører ud i hele landet.

Mission og Vision

Hjørring Pejsecenter er en specialforretning indenfor pejse og brændeovne. Vi lægger derfor stor vægt på vores idègrundlag og koncept, hvor vi sætter kunden i fokus. Vi tilbyder skræddersyede totalløsninger, der på bedste vis opfylder kundernes behov og ønsker. Vores produkt sortiment er bredt, dybt og i alle prisklasser. Både for gør det selv manden og til dem der ønsker eksklusive totalløsninger, hvor vi står for det hele fra start til slut. Vi arbejder under mottoet: “Alt kan lade sig gøre, vi finder ud af hvordan.”

Kunden i fokus

I vores butik i Hjørring står vi klar til at give dig professionel rådgivning. Kom ind og få inspiration i en af Danmarks flotteste pejsebutikker. Vi brænder for tilfredse kunder, så har du en god case story med en opgave, vi har lavet, så mail den til os, og vi kvitterer med en god flaske vin, såfremt vi må bruge den på vores hjemmeside. 

Mød Team Pejsen

Salg

Pejsen.com Tommy Lundholm Kristensen

Tommy Lundholm Kristensen

Direktør og grundlægger

Tommy er stifter og ejer af pejsen.com – Hjørring Pejsecenter, som har eksisteret siden 2001. Han har været i branchen siden 1996, og har derfor meget stor erfaring og ekspertise indenfor faget. Tommys primære opgaver er salg, ledelse, udvikling og økonomi men også fortsat lidt montagearbejde ved større projekter. Tommy ligger stor vægt på seriøs og professionel rådgivning, der kan hjælpe kunderne i deres valg af produkter, så de på bedste vis får opfyldt deres aktuelle og individuelle behov og kan føle sig trygge ved at handle hos pejsen.com. Perfektionist til fingerspidserne, går meget op i de små detaljer og at tingene skal være 100% i orden. Firma motto: ”Alt kan lade sig gøre, vi finder ud af hvordan”.

Pejsen.com Gordon

Gordon Melgaard Beck

Salg og service

Gordon beskæftiger sig primært med salg, rådgivning, og projektering af større totalløsninger. Han sætter en stor ære i at give kunderne en professionel og seriøs rådgivning i at vælge det rette produkt, der kan skabe livsglæde og hygge mange år frem. Er god til at sætte sig ind i kundens behov og ønsker. Gordon er også vores service mand inden for pilleovne, og er med jævne mellemrum med som hjælpemontør for at holde det praktiske og mulige ved lige. Gordon har arbejdet hos pejsen.com siden 2006 og har efterhånden en utrolig god erfaring og viden i rygsækken.

Billede på vej

Michael Steinmann Calundan

Salg og service

Michael beskæftiger sig primært med salg, rådgivning og kundebetjening i vores showroom/butik i Hjørring. Michael har været ansat siden juli 2020, og har senest arbejdet som ejendomsmægler i Frederikshavn. Derudover har Michael mere end 12 års erfaring fra detailhandlen. Han sætter en stor ære i, at give kunderne en god og professionel rådgivning, og ikke mindst en god oplevelse når de kommer på besøg i vores showroom og butik i Hjørring. Michael sørger også for at vores butik er opdateret med de nyeste produkter og at butikken fremtræder moderne og imødekommende.

Montage

Billede på vej

Mathias Bang Ingvartsen

Montage og service

Mathias er en af vores dygtige og engagerede montører. Han har ansvaret for planlægning af egne montage og mureropgaver og tilrettelægger selv sine arbejdsdage. Mathias koordinerer selv med sine kollegaer, når han har brug for en ekstra hånd til at tage fat. Mathias er uddannet murer og har meget stor erfaring med opmuring omkring pejseindsatse i hele landet. Mathias har været med på mange større og spændende opgaver. Han kører også rundt på opmålinger og serviceopgaver. Han er rigtig god til at udføre et godt og flot stykke arbejde, og han går meget op i de små detaljer og er meget omhyggelig. Han leverer et professionelt håndværksmæssigt arbejde, og efterlader altid en ryddet arbejdsplads. Han er meget vellidt hos kunderne.

Billede på vej

Steffen Krogbak

Montage og service

Steffen er en af vores dygtige og engagerede montører. Han har ansvaret for planlægning af egne montage og mureropgaver og tilrettelægger selv sine arbejdsdage. Steffen koordinerer selv med sine kollegaer, når han har brug for en ekstra hånd til at tage fat. Steffen er uddannet murer, og har efterhånden opmuret og monteret en del pejseindsatse og brændeovne samt været med til at lave en del spændende større opgaver med gaspejse og specialpejse. Han kører også rundt på opmålinger og serviceopgaver. Steffen er meget engageret og er god til at sætte sig i kundens sted og komme med gode løsningsforslag. Steffen afleverer altid et flot stykke arbejde og resultat og går meget op i at der er ryddet pænt op efter sig. Han er meget vellidt hos kunderne.

Web og markedsføring

Billede på vej

Lone Lundholm Kristensen

Kundeservice og Web

Lone har ansvar for vores webordresystem samt drift, vedligeholdelse og udvikling af hjemmesiden. Lone arbejder også administrativt med kundeservice og hjælper vores kunder med at besvare spørgsmål og behandle forespørgsler. Lone er imødekommende, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret. Nye udfordringer og opgaver bliver altid mødt med åbne arme og engagement. Lone er meget kreativ og kommer med mange gode input og ideer. Derudover går hun meget op i medarbejderpleje og trivsel, så hun sørger for at alle har det godt.

Pejsen.com Louise

Louise Egebak Dithmarsen

Webassistent

Louise er uddannet Oplevelsesdesigner fra Aalborg Universitet og sidder med vores webshops oplevelsesdesign, brugercentrerede design og generel udvikling af vores online forretning. Louise har ansvar for den daglige drift af vores webshop og arbejder med administrative opgaver forbundet med udviklingen af vores webshop. Louise er kvalitetsbevidst, detaljeorienteret, problemknuser og løsningsorienteret.

Pejsen.com Christian

Christian Sahl Jensen

Web konsulent

Christian er vores webmand, der hjælper med at vedligeholde hjemmeside og webshop. Christian arbejder med opdateringer, nyheder, facebook og meget mere. Han er super skarp på vores online markedsføring, og er ofte i direkte kontakt med vores google samarbejdspartner.

Pakkeri

Pejsen.com Valéria

Valéria Citelli

Pakkemedarbejder
Pejsen.com Jesper

Jesper Pedersen

Pakkemedarbejder

Vi er medlem af Danske Pejsebutikkers Brancheforening

Danske Pejsebutikkers Brancheforening DPB

Sådan siger vores kunder

Trust Badge

Hos pejsen.com får man en fantastisk service. Vi skulle købe en gaspejs hvor vi fik en virkelig god samlet pris og al den råd og vejledning vi skulle bruge

Tina
8. December 2019

Vi skulle købe en pejseindsats til vores sommerhus, selvom vi fandt den billigere på nettet købte vi hos Pejsen.com fordi vi fik en super god vejledning.

Inger
31. August 2019

Find os her

Kontakt os

Hjørring Pejsecenter ApS
Frederikshavnvej 326
9800 Hjørring

Telefon: 71 99 36 79

Mail: hjoerring@pejsen.com