Forside / HWAM

Skab hygge i dit hjem med HWAM

Når det er mørkt udenfor, og det bliver koldere i vejret, er der ikke noget hyggeligere end at kunne tænde op i en flot brændeovn. Så kan du både nyde den dejlige varme, som den laver og falde i staver over de smukke flammer.

Udforsk det store udvalg af brændeovne og brændeovnstilbehør fra HWAM, og find lige præcis den brændeovn, som der passer til din indretning og dit hjem. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den helt rigtige brændeovn, er du også meget velkommen til at ringe til vores eksperter. De sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige brændeovn.

Find et stort udvalg fra HWAM

Her på Pejsen.com finder du et stort udvalg af smukke brændeovne fra HWAM og mange andre brands. HWAM er et dansk brand, der siden 1970erne har lavet kvalitets brændeovne til danskerne. De elegante brændeovne er kendetegnet ved et klassisk og enkelt design. Samtidig er der også stor fokus på funktionaliteten, og derfor får du hos HWAM en komplet brændeovn.

Ud over de smukke brændeovne finder du her hos os også et stort udvalg af reservedele til din brændeovn. Du kan også blandt andet finde smukke brændespande og brændevogne, der matcher din brændeovn fra HWAM.

Udforsk også det store udvalg af brændeovnstilbehør fra de mange andre brands, som vi også forhandler her hos os. Med den helt rigtige brændeovn og det helt rigtige brændeovnstilbehør kan du skabe en rigtige hyggelig krog i dit hjem.