Forside / Om Pejsen – Hjørring Pejsecenter ApS
Pejsen.com

Om Pejsen

Historie

Hjørring Pejsecenter blev grundlagt i 2001 af vores direktør Tommy Lundholm Kristensen. Hjørring Pejsecenter blev grundlagt med målet om at tilbyde skræddersyede totalløsninger og sætte kunden i fokus. Med 27 års erfaring i branchen, er Hjørring Pejsecenter eksperter i brændeovne og pejse. Vi har egne certificerede montører der kører ud i hele landet.

Mission og Vision

Hjørring Pejsecenter er en specialforretning indenfor pejse og brændeovne. Vi lægger derfor stor vægt på vores idègrundlag og koncept, hvor vi sætter kunden i fokus. Vi tilbyder skræddersyede totalløsninger, der på bedste vis opfylder kundernes behov og ønsker. Vores produkt sortiment er bredt, dybt og i alle prisklasser. Både for gør det selv manden og til dem der ønsker eksklusive totalløsninger, hvor vi står for det hele fra start til slut. Vi arbejder under mottoet: “Alt kan lade sig gøre, vi finder ud af hvordan.”

Kunden i fokus

I vores butik i Hjørring står vi klar til at give dig professionel rådgivning. Kom ind og få inspiration i en af Danmarks flotteste pejsebutikker. Vi brænder for tilfredse kunder, så har du en god case story med en opgave, vi har lavet, så mail den til os, og vi kvitterer med en god flaske vin, såfremt vi må bruge den på vores hjemmeside. 

Mød Team Pejsen

Salg

Pejsen.com Tommy Lundholm Kristensen

Tommy Lundholm Kristensen

Direktør & Grundlægger

Tommy er stifter og ejer af Pejsen – Hjørring Pejsecenter, som har eksisteret siden 2001. Han har været i branchen siden 1996, og har derfor meget stor erfaring og ekspertise indenfor faget. Tommys primære opgaver er salg, ledelse, udvikling og økonomi men også fortsat lidt montagearbejde ved større projekter. Tommy ligger stor vægt på seriøs og professionel rådgivning, der kan hjælpe kunderne i deres valg af produkter, så de på bedste vis får opfyldt deres aktuelle og individuelle behov og kan føle sig trygge ved at handle hos Pejsen. Perfektionist til fingerspidserne, går meget op i de små detaljer og at tingene skal være 100% i orden. Firma motto: ”Alt kan lade sig gøre, vi finder ud af hvordan”.

Pejsen.com Gordon

Gordon Melgaard Beck

Salg & Service

Gordon beskæftiger sig primært med salg, rådgivning, og projektering af større totalløsninger. Han sætter en stor ære i at give kunderne en professionel og seriøs rådgivning i at vælge det rette produkt, der kan skabe livsglæde og hygge mange år frem. Er god til at sætte sig ind i kundens behov og ønsker. Gordon er også vores servicemand inden for pilleovne og er med jævne mellemrum med som hjælpemontør for at holde det praktiske og mulige ved lige. Gordon har arbejdet hos Pejsen siden 2006 og har en utrolig god erfaring og viden i rygsækken.

Karl-Ove Sønderby

Karl-Ove Sønderby

Salg & Service

Karl-Ove er ny sælger hos Team Pejsen.
I kan møde Karl-Ove i butikken i Hjørring, hvor han tillærer sig viden og erfaring. Karl-Ove viderefører naturligvis den grundighed og seriøse rådgivning, som er kendetegnet for Pejsen og som ligger dybt i vores DNA.
Karl-Ove er med sin seriøse og professionelle tilgang til opgaverne klar til at give jer en god rådgivning, hvor hans fokus er på den gode løsning.
Tag endelig fat i Karl-Ove, hvis du som virksomheds-, hotel- eller restaurantejer leder efter en løsning, som skaber hygge og varme hos gæster og kunder.

Montage

Steffen-img

Steffen Krogbak

Montage & Service

Steffen er en af vores dygtige og engagerede montører. Han har ansvaret for planlægning af egne montage- og mureropgaver og tilrettelægger selv sine arbejdsdage. Steffen koordinerer selv med sine kollegaer, når han har brug for en ekstra hånd til at tage fat. Steffen er uddannet murer og har opmuret og monteret en del pejseindsatse og brændeovne samt været med på spændende, større opgaver med gaspejse og specialpejse. Han kører også rundt på opmålinger og serviceopgaver. Steffen er meget engageret og er god til at sætte sig i kundens sted og komme med gode løsningsforslag. Steffen afleverer altid et flot stykke arbejde og resultat og går meget op i at der er ryddet pænt op efter sig. Han er meget vellidt hos kunderne.

Billede på vej

Lasse Terkelsen

Montage & Service

Ny montør hos Pejsen

Kontor (kundeservice, web & markedsføring)

Lone-personale-kontor-1

Lone Lundholm Kristensen

Kundeservice & Web

Lone har ansvar for vores webordresystem samt drift, vedligeholdelse og udvikling af hjemmesiden. Lone arbejder også administrativt med kundeservice og hjælper vores kunder ved at besvare spørgsmål og behandle forespørgsler. Lone er imødekommende, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret. Nye udfordringer og opgaver bliver altid mødt med åbne arme og engagement. Lone er meget kreativ og kommer med mange gode input og ideer. Derudover går hun meget op i medarbejderpleje og trivsel, så hun sørger for at alle har det godt.

Pejsen.com Louise

Louise Egebak Dithmarsen

Web Manager

Louise er uddannet Oplevelsesdesigner fra Aalborg Universitet og sidder med vores webshops oplevelsesdesign, brugercentrerede design og generel udvikling af vores online forretning. Louise har ansvar for den daglige drift af vores webshop og arbejder med udviklingen af vores webshop. Louise er kvalitetsbevidst, detaljeorienteret, problemknuser og løsningsorienteret.

Jannie

Jannie Schneider

Product Manager

Jannie sørger for, at der kommer nye produkter på webshoppen, og at produkterne på webshoppen bliver præsenteret knivskarpt for kunden. Hun er lynhurtig på tasterne og kan hurtigt få lagt en masse nyheder online. Med sin kommunikative baggrund og en masse erfaring i bagagen, sætter hun sjældent et komma forkert. Jannie siger aldrig nej til nye udfordringer og hun er detalje- og løsningsorienteret.

Lager

Mads Pakkeri

Mads Degnholdt

Pakkerimedarbejder

Mads er en af vores dygtige pakkerimedarbejdere.

Andet personale

Pablo Pejsen.com

Pablo

Kontorhund

Pablo er kontorhund under oplæring.

Vi er medlem af Danske Pejsebutikkers Brancheforening

Danske Pejsebutikkers Brancheforening DPB

Sådan siger vores kunder

Brian N.
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Chris J.
25. november 2020
Læs mere
Utrolig god service og rådgivning😃👍🏼
Det er uden tvivl sælgerens fortjeneste, at vi fik valgt den helt rigtige brændeovn til vores behov. Rigtig, rigtig god rådgivning og ekspertise, som gjorde os helt sikker i vores valg. Pejsen.com kan bestemt anbefales 😃
Tidligere
Næste
Pejsen.com
What Our Clients Say
4.85 store rating (4522 reviews) | 4.79 product rating
Jeg er ikke blot imponeret, jeg er duperet!
Havde bestilt til selvafhentning når jeg alligevel skulle til Nordjylland (troede forsendelse var dyr, Brændeovne er trods alt tunge). I går spurgte jeg så alligevel til prisen. Jovda, det koster 99 kr! Det lod jeg mig ikke sige to gange. Straks betalt kl 11.30 i går. Den kom kl 12.30 i dag, bare 25 timer efter: Nørresundby til Hundested.

Sådan skal det bare gøres.
Kl. 16 havde jeg så installeret den.
Anders H.
19 December 2021
Jeg har fået en enestående god service…
Jeg har fået en enestående god service hos Pejsen.com
Jeg havde brug for ret meget hjælp og de var så lynhurtig og med superkompetent hjælp. Ingen smalle steder. Og når der så oveni er levering på rekordtid - så er alt da bare super.
Henrik L.
11 December 2020
Suveræn handelsoplevelse.
Betjening og vejledning i top.
Meget behagelig kontakt til Pejsen.com., Præcis levering på aftalte dato. Tak - Mine allerbedste anbefalinger! 😄
Charlotte T.
19 December 2020
God oplevelse.
Super service og hurtig levering.
Fik svar på alle spørgsmål, og handler der 100% igen! 👍
Claus K.
12 November 2020
Seriøs god service⭐️👍🏼
Utrolig god service og rådgivning😃👍🏼
Det er uden tvivl sælgerens fortjeneste, at vi fik valgt den helt rigtige brændeovn til vores behov. Rigtig, rigtig god rådgivning og ekspertise, som gjorde os helt sikker i vores valg. Pejsen.com kan bestemt anbefales 😃
Chris J.
25 November 2020
Professionel og problemfri handel.
Har handlet to gange ved pejsen.com uden problemer. Har talt med kundeservice en enkelt gang og fået præcis og god feedback.
De får mine varmeste anbefalinger.
Brian N.
1 Maj 2020
Super god og kompetent service.
Super god og kompetent service - Vi er SÅ glade for vores brændeovn købt hos og installeret af Pejsen.com
Maiken H.
24 Marts 2020
Helt fantastisk service.
Helt fantastisk service. Søde folk i kundeservice der er meget hjælpsomme, hurtig ekspedit selv i juletiden og hurtig levering😀
Kommer helt sikkert til at handle med Pejsen.com igen!
Kathrine O.
21 December
Super hurtig levering!
Super hurtig levering. Fik min ordre indenfor 24 timer. Dejlig nem hjemmeside og god kundeservice. Alt i alt en dejlig oplevelse.
Viktoria K.
1 Februar 2021
Godt og hurtigt 👍🏻
Som førstegangs køber hos Pejsen, må jeg sige: Fin og hurtig service, og god kommunikation med serviceafdelingen 👍🏻
Kan varmt anbefales 🔥🔥
Gert M.
9 Februar 2021
10/10 Stjerner!⭐
Helt igennem professionel service og virkelig lækkert produkt.
10/10 point for oplevelse som kunde!⭐
Maria L.
9 Marts 2021

Find os her

Hjørring Pejsecenter ApS
Frederikshavnsvej 326
9800 Hjørring

Kontakt os

Telefon: 71 99 36 79 – Tast 1

Mail: hjoerring@pejsen.com