Forside / Erhverv

Skab hyggestemning for dine kunder

Pejsen er et samlingspunkt for hygge og velvære. I restauranter, på hoteller, i kontormiljøer, ja, overalt. Vores mål er at skabe den rigtige pejseløsning til dit behov gennem relevant og nærværende rådgivning og med totalløsningen for øje, så du ikke skal tænke på andet end dine gæster, kunder eller medarbejdere. 

Når du foretrækker at lease din pejseløsning

Leasing af produkter fra Pejsen er nemt og enkelt. Vores specialister rådgiver og vejleder dig igennem hele processen.

Vi tilbyder en leasingaftale, når du køber for minimum 4.000 kr., og så får du en løbetid på op til 60 måneder. Med en leasingaftale har du en lav, månedlig ydelse samt en lille eller ingen udbetaling. 

Processen for køb, leasing eller leje af vores produkter er ganske enkel:

  1. Vælg hvilke produkter og ydelser, du ønsker, i samarbejde med Pejsen
  2. Pejsen sørger for at oprette købs-, leasing- eller lejeaftalen
  3. Når aftalen er godkendt og underskrevet, aftaler vi leveringstidspunkt for dine produkter

Gaspejse

Gaspejsen er en let håndterbar pejseløsning. Den bruger gas, den soder ikke, og den kan let betjenes via fjernbetjening eller app. Det gør gaspejsen til et populært valg blandt vores erhvervskunder. 

Elpejse

Elpejsen kræver elektrisk opkobling, og så har du et dragende flammebillede. Den er derfor let at installere og bruge, da den kan betjenes via betjeningspanel eller fjernbetjening. Elpejsen har ikke levende ild, da det er en elektrisk pejseløsning.

Biopejse

Biopejsen kan installeres overalt, da den kun kræver påfyldning af bioethanol. Du behøver derfor ikke adgang til udsugning eller skorsten. Følg vores 10 tips til sikker brug af en biopejs.

Forsyningsaftale på gas

En forsyningsaftale på gas sikrer, at du aldrig løber tør for gas til din gaspejs. 

Med en forsyningsaftale på gas, har du altid den mængde gas til rådighed, som du skal bruge. Vi ved, hvor meget gas en gaspejs bruger på daglig basis, hvilket betyder, at vi har styr på, hvor meget gas, du skal forsynes med. Det gør din håndtering af pejseløsningen lettere. 

Vi formidler gasaftalen på vegne af Kosan Gas, som er leverandør af gassen. 

Serviceaftale - Så behøver du ikke tænke på noget

Lav en serviceaftale med os, og vær sikker på, at din pejseløsning altid er i topform.

Med en serviceaftale servicerer vi din pejs med et årligt eftersyn og eventuel udskiftning af sliddele til et fast, årligt beløb. Dermed skal du ikke tænke på andet end din forretning. 

Du kan også tilvælge akuthenvendelser, hvor du kan være sikker på at få en reparatør ud senest dagen efter, hvis du skulle opleve at din pejs af en eller anden årsag ikke fungerer som sædvanligt. 

Har du behov for en anden type serviceløsning, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Book et uforpligtende møde med os

Vi står klar til at hjælpe dig til den rigtige løsning. 

Vi er altid interesserede i at holde et uforpligtende møde, hvor vi kan rådgive dig til den løsning, der passer bedst til dit behov. 

Vi har en erhvervsafdeling, der er dedikeret til at håndtere erhvervsløsninger, da vi ved, at der kan være stor forskel på både behov og løsninger.

Kontakt Karl-Ove Sønderby for rådgivning og tilbud.

Mail: kos@pejsen.com
Telefon: +45 93 39 62 22

Karl-Ove Sønderby

Karl-Ove Sønderby

Salg og service

kos@pejsen.com
+45 93 39 62 22

Kontaktformular