Forside / Fragt- og leveringsbetingelser

Fragt- og leveringsbetingelser

Pejsen.com kører med gratis fragt ved køb over 1499,-*

*Fri fragt gælder for pakker og paller til Jylland, Fyn og Sjælland samt pakker til ikke-brofaste øer. Ved levering af tunge pakker/paller til ikke-brofaste øer, vil der være et leveringsgebyr på 699,-

Der må forventes yderligere ordrebehandling- og leveringstid pga. COVID-19 og sommerferie hos vores leverandører. Der kan være 5-10 dages levering på visse varer. Vi tager forbehold for varer i restordre, hvor leveringstiden kan være ukendt.

Har du spørgsmål til din ordrestatus, send gerne en mail til webordre@pejsen.com

Nedenstående fragt- og leveringsbetingelser er naturligvis stadig gældende. Ved tvivl eller spørgsmål, tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hjørring Pejsecenter ApS
Frederikshavnsvej 326
9800 Hjørring
CVR: 26439027

T: +45 7199 3679
E: hjoerring@pejsen.com

Leveringstid og fragt
Vores normale leveringstid beregnes til 1-3 hverdage fra du har modtaget ordrebekræftelsen. Dog kan der forekomme leveringstider på 8-10 dage på nogle varer. Hvis du bestiller varer, som er midlertidigt udsolgt eller i restordre, vil du blive informeret via e-mail med oplysning om leveringstidspunkt.

Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille varen.

Fragtpriser

0-10 kg – 59,-
10-20 kg – 79,-
20-30 kg – 109,-
30-50 kg – 299,-
50-250 kg – 399,-
Over 250 kg – 599,-

Fragtpriser er inkl. 25% dansk moms.

Ovenstående fragtpriser er gældende for pakker til hele Danmark og paller til Danmark og brofaste øer.

Kontakt os for pris ved levering af tunge pakker/paller (f.eks. Outdoor-pakker, brændeovne, pejse og lign.) til ikke-brofaste øer.

Man kan ved afgivelse af ordren, vælge at afhente varen i butikken i Hjørring eller Hovedlager i Nørresundby og dermed spare fragten.

Hjørring Pejsecenter
Frederikshavnsvej 326
9800 Hjørring

Pejsen.com Hovedlager
Østre Fælledvej 21
9400 Nørresundby

Hvor må pakken stilles, hvis der ikke er nogen hjemme? 

Når du kommer til betalingssiden, er der et kommentarfelt, hvor du kan notere, hvor fragtmanden må stille pakken, hvis der ikke er nogen til at tage imod.

Vær opmærksom på at dette sker under eget ansvar og risiko.

Hvis pakken ikke må stilles, og du ikke er hjemme på leveringsdagen, bliver den afleveret til nærmeste pakkeshop, hvor den kan afhentes. Du vil da modtage besked på mail eller sms fra fragtfirmaet med dit pakkenummer som du skal bruge til at få udleveret pakken. Hvis du mod forventning ikke modtager besked, kontakt os da venligst. 

Store og/eller tunge pakker leveres til kantsten. Dvs., hvis du bor i en etageejendom, så skal du regne med selv at bære din ordre op til din etage. Det kan ikke forventes at fragtmanden kører på smalle veje, ujævnt terræn (grusveje, græsplæner). Hvis du skal have leveret store pakker til f.eks. sommerhusområder, nævn det i din ordre.

Levering og fragtskader

Hvis du mod forventning modtager en pakke med fragtskade, skal du hurtigst muligt sende billeddokumentation til os.

Vi skal bruge billeder af:

  • Pakken – uanset om der er udvendige skader eller ej
  • Fragtlabel med stregkode
  • Fragtskade på varen

HUSK DERFOR VENLIGST:

Ved levering tjek:

  • Omgående om pakken har synlige skader

Ved transportskade skal det noteres på fragtbrevet. Behold en kopi som dokumentation og send skriftlig information om skaden til Hjørring Pejsecenter ApS – Pejsen.com inden for 24 timer.

  • Inden 24 timer om pakken har skjulte skader

Husk at kontrollere dine varer grundigt (pak dem ud) inden 24 timer. Skjulte transportskader skal meldes skriftligt til transportfirmaet og Hjørring Pejsecenter ApS – Pejsen.com senest 24 timer efter varemodtagelse, ellers bortfalder muligheden for erstatning. Skulle der imod forventning være synlige fejl eller skader, må produktet ikke tages i brug uden en skriftlig bekræftelse fra Hjørring Pejsecenter ApS – Pejsen.com. Hvis produktet tages i brug uden denne bekræftelse, anses produktet som godkendt, og det vil ikke længere være muligt at reklamere.

Kontakt os

Skulle der mod forventning være fragtskader på din levering, kan du sende os en besked her