Forside / Fragt- og leveringsbetingelser

Fragt- og leveringsbetingelser

EKSTRAORDINÆRE LEVERINGSBETINGELSER PGA. VERDENSITUATIONEN

Der må forventes yderligere ordrebehandling- og leveringstid pga. den nuværende verdenssituation med stor efterspørgsel hos vores leverandører samt materiale- og varemangel på tværs af mange brancher.

Der kan være ekstra lang leveringstid på nogle varer, f.eks. brændeovne og andre støbejernsprodukter, men også andre varegrupper. Vores leverandører og deres leverandører arbejder på højtryk for at efterkomme efterspørgslen.

Vi bestræber at påføre når varer er i restordre, samt forventet lagerdato. Disse datoer kan dog ændre sig fra dag til dag og vi tager forbehold for varer i restordre, hvor leveringstiden kan være ukendt.

Har du spørgsmål til leveringstiden på et specifikt produkt, er du meget velkommen til at kontakte os på webordre@pejsen.com og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med senest opdaterede leveringsdato.

Nedenstående fragt- og leveringsbetingelser er naturligvis stadig gældende. Ved tvivl eller spørgsmål, tøv endelig ikke med at kontakte os.

Fragtpriser

Pakkeshop
Hjemmelevering
0-5 kg
39,-
49,-
5-10 kg
49,-
59,-
10-15 kg
59,-
69,-
15-20 kg
69,-
79,-
20-35 kg
89,-
>35 kg
499,-299,-

På nogle varer kan der forekomme yderligere fragt/ekspeditionsgebyr.
Det gælder f.eks. gulvplader. Fragtprisen kan ses når der vælges leveringsmetode i kurven.

Fragtpriser er inkl. 25% dansk moms.

Ovenstående fragtpriser er gældende for pakker til hele Danmark og paller til Danmark og brofaste øer.

Ikke-brofaste øer
Der er 2-3 dages leveringstid til ikke-brofaste øer.
Tunge pakker/paller (f.eks. Outdoor-pakker, brændeovne, pejse og lign.) til ikke-brofaste øer tilføjes et leveringsgebyr på 799,-

Click-and-Collect
Man kan ved afgivelse af ordren, vælge at afhente varen på vores Hovedlager i Nørresundby og dermed spare fragten. Der gives besked når ordren er klar til afhentning.

Pejsen.com Hovedlager
Østre Fælledvej 21
9400 Nørresundby

Levering til udlandet
Vi leverer varer til alle lande i Europa.
Land kan vælges når du kommer til kassen. Finder du ikke det ønskede land, kan du kontakte os så vi kan tilføje dette.

Hjørring Pejsecenter ApS
Frederikshavnsvej 326
9800 Hjørring
CVR: 26439027

T: +45 7199 3679
E: hjoerring@pejsen.com

Leveringstid og fragt
Vores normale leveringstid, hvis lager haves, er 1-3 dage.

PostNord leverer til hjemmeadresser mandag-fredag.

PostNord leverer til pakkeshop mandag-lørdag.

Der kan forekomme leveringstider på op til 14 dage på nogle varer, hvis varen er midlertidigt udsolgt eller i restordre. Du vil efter købet blive informeret om, hvorvidt din vare har en længere leveringstid end de 14 dage, samt forventet leveringstidspunkt.

Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille varen.

Hvor må pakken stilles, hvis der ikke er nogen hjemme?
Når du kommer til betalingssiden, er der et kommentarfelt, hvor du kan notere, hvor fragtmanden må stille pakken, hvis der ikke er nogen til at tage imod.

Vær opmærksom på at dette sker under eget ansvar og risiko.

Hvis pakken ikke må stilles, og du ikke er hjemme på leveringsdagen, bliver den afleveret til nærmeste pakkeshop, hvor den kan afhentes. Du vil da modtage besked på mail eller sms fra fragtfirmaet med dit pakkenummer som du skal bruge til at få udleveret pakken. Hvis du mod forventning ikke modtager besked, kontakt os da venligst.

Store og/eller tunge pakker bliver altid stillet på adressen. Tunge forsendelser leveres til kantsten. Dvs., hvis du bor i en etageejendom, så skal du regne med selv at bære din ordre op til din etage. Det kan ikke forventes at fragtmanden kører på smalle veje, ujævnt terræn (grusveje, græsplæner). Hvis du skal have leveret store pakker til f.eks. sommerhusområder, bedes du nævne dette i din ordre.

Levering og fragtskader
Hvis du mod forventning modtager en pakke med fragtskade, skal du hurtigst muligt sende billeddokumentation til os.

Vi skal bruge billeder af:

  • Fragtskade på varen
  • Emballagen – indvendigt og udvendigt – og uanset om der er synlige skader eller ej
  • Fragtlabel

HUSK DERFOR VENLIGST:
Ved levering:

  • Tjek omgående om pakken har synlige skader

Ved transportskade send skriftlig information samt billeddokumentation om skaden til Hjørring Pejsecenter ApS – Pejsen.com inden for 24 timer.

  • Tjek inden 24 timer om pakken har skjulte skader

Husk at kontrollere dine varer grundigt (pak dem ud) inden 24 timer. Skjulte transportskader skal meldes skriftligt til transportfirmaet og Hjørring Pejsecenter ApS – Pejsen.com senest 24 timer efter varemodtagelse, ellers bortfalder muligheden for erstatning. Skulle der imod forventning være synlige fejl eller skader, må produktet ikke tages i brug uden en skriftlig bekræftelse fra Hjørring Pejsecenter ApS – Pejsen.com. Hvis produktet tages i brug uden denne bekræftelse, anses produktet som godkendt, og det vil ikke længere være muligt at reklamere.

Kontakt os

Skulle der mod forventning være fragtskader på din levering, kan du sende os en besked her

    Scroll til toppen