Forside / Hent tilbud

Hent et uforpligtende tilbud

  Hos Pejsen kan du få udarbejdet et skræddersyet tilbud på en brændeovn, pejs eller skorsten ud fra dine ønsker og behov.

  Du har mulighed for at indhente tilbud på en totalløsning, hvor vi er med i hele processen – fra rådgivning og hjælp til at finde den rette løsning og monteringen deraf.
  Der er også mulighed for at indhente et tilbud på en specifik brændeovn, pejs eller skorsten, hvor du selv står for opsætningen. Du er også meget velkommen til at skrive en mail til os på hjoerring@pejsen.com.

  Mød vores eksperter Tommy og Gordon

  Pejsen.com Tommy Lundholm Kristensen

  Tommy Lundholm Kristensen

  Direktør

  Tommy ligger stor vægt på seriøs og professionel rådgivning, der kan hjælpe kunderne i deres valg af produkter, så de på bedste vis får opfyldt deres aktuelle og individuelle behov og kan føle sig trygge. Perfektionist og går meget op i de små detaljer og at tingene skal være 100% i orden.

  Pejsen.com Gordon

  Gordon Melgaard Beck

  Rådgivning & salg

  Gordon beskæftiger sig primært med salg, rådgivning, og projektering af større totalløsninger. Han sætter en stor ære i at give kunderne en professionel og seriøs rådgivning i at vælge det rette produkt, der kan skabe livsglæde og hygge mange år frem.

  Nedenfor ses en totalløsning, hvor Pejsen har været med fra start til slut

  Scroll til toppen