Forside / Lotus

Lotus

Brændeovne skal være nemme at betjene, flotte at betragte og miljøvenlige, og lige præcis dette sørger Lotus for at give deres kunder. De har valgt at prioritere funktionalitet og kvalitet højt både i deres materialevalg, men også i deres designfilosofi. Alle deres ovne testes ved anerkendte prøvningsinstitutter, så du altid er garanteret for, at en Lotus er af bedste kvalitet og lever op til de strengeste miljøkrav, som de selv sætter.

En Lotus-brændeovn skabes altid i et tæt samarbejde mellem arkitekten Kaare Sølvsten, deres teknikere og leverandører verden over. Lotus kombinerer danske designtraditioner med de allerbedste kvalitetskomponenter for at udvikle flotte æstetiske brændeovne, der fungerer optimalt og har en lang levetid. Dermed skaber de komplette produkter, hvor design, funktionalitet og teknik klart fremstår i alle produkter.

Lotus har være i branchen i rigtig lang tid, og har siden 1979 produceret brændeovne, hvor de har opnået en stor knowhow i branchen. Deres sortiment indeholder i dag mange unikke designserier, som du kan supplere med ekstra tilbehør for at få den fulde oplevelse af kvalitet og funktionalitet med Lotus produkter. Det brede udvalg af designs gør også, at du altid kan finde netop den ovn, der passer bedst til dit hjem og dit behov.

Med Lotus får du teknik og funktionalitet i top

Uanset hvilken Lotus ovn du vælger, er ovnen en konvektionsovn, hvilket betyder den sikrer en hurtig fordeling af varmen i hele rummet. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan få varmet hele rummet op. Deres avancerede forbrændningssystem giver en super god og miljørigtig CO2-neutral forbrænding, så du kan fyre op uden at bekymre dig for vores vigtige natur.

Lotus tilbyder også rudeskyl, som fører forbrændingsluften ned over ruden, så du får et flot syn til de flotte flammer, der varmer dig og rummet. Du kan kombinere din Lotus ovn med den naturlige fedtstensbeklædning, så du får en ovn, der gør fuldt udbytte af konvektionen i din ovn. Fedtsten giver dig nemlig ikke kun et utroligt flot udseende på din ovn. En fedtsten har nemlig en meget høj varmekapacitet, hvilket betyder din ovn endnu bedre kan fordele varmen – selv efter den er gået ud.

Nem betjening med en Lotus ovn

Lotus har altid haft det funktionelle for øje, og det fremgår tydeligt i deres produkter. De skriver på deres hjemmeside:

Hvis ikke ovnen er brugervenlige og nemme at betjene, skaber den problemer for dig i hverdagen.

Af den grund er hele funktionaliteten og betjeningen i en Lotus-ovn gennemtænkt og afprøvet mange gange. De har med deres mange års erfaring dannet en basis for den optimale funktionalitet, som de kombinerer med deres flotte design fra en af Danmarks førende arkitekter Kaare Sølvsten. Derudover benytter de sig af de bedste materialer, så kvaliteten går igen i alle deres produkter. Lotus-ovne indfrier dermed dine ønsker og sikrer en problemfri betjening, så du kan benytte din ovn nemt og uden bekymringer.

Green Burn Technology – Lotus er det miljørigtige valg

Med en Lotus-ovn kan du også nyde godt af Green Burn Technology, som er inkorporeret i alle Lotus produkter. Det betyder, at Lotus brændeovne og pejseindsatse er fremstillet i overensstemmelse med miljørigtige krav. Lotus opfylder nemlig nogle af de strengeste miljøstandarder, som giver en garanti for at deres produkter er skånsomme mod miljøet. Du køber dermed rigtigt, når du køber Lotus.

Lotus har fokus på at skabe moderne miljørigtige ovne gennem en avanceret forbrændingsteknologi. Denne teknologi udvikler de hele tiden på, og deres ovne bliver hele tiden testet og afprøvet. Dette gælder også i deres produktion, hvor de hele tiden bestræber sig på at efterlade den mindst mulige miljømærkning. Deres vision er, at reducere udledningen af partikler til et minimum og skabe en renere forbrænding gennem et effektivt forbrændingssystem.

Afbrænding af træ er Co2 neutralt og bidrager således ikke til den globale opvarmning, som både Lotus og Pejsen.com går meget op i. Hvis du fyrer og forbrænder korrekt, er udledningen af emissioner minimal, og du bidrager til en sundere klode. Lotus går meget op i, at deres forhandlere også har en vision om at mindske Co2 udslippet gennem forbrænding. Vi er derfor stolte forhandlere af Lotus hos Pejsen.com. Vi har faktisk lavet en guide omkring, hvordan du fyrer bedst op i din brændeovn, som du kan læse her.

Følelsen af kvalitet i selv den mindste detalje

Lotus går meget op i, at deres kunder får en følelse af kvalitet, så snart de ser og rører ved deres produkter. De har derfor øje på selv den mindste detalje, hvor de blandt andet har overvejelser om, hvor tykt glasset skal være, og hvordan lyden er, når du åbner og lukker lågen.

Du kan være helt sikker på at få en kvalitetsovn, når du køber en Lotus ovn. Der er tænkt på miljø, materialer, funktionalitet, design og ikke mindst brugervenlighed.