Forside / Meraki

Meraki

Meraki er indbegrebet af pleje og livsstilsprodukter i skandinavisk æstetik. Merakis produkter er uden parabener, og er spækket med nærende ingredienser, som forhåbentlig vil gøre din dag en smule mere behagelig.

Viser alle 7 resultater

Viser alle 7 resultater

Meraki er udviklet i Danmark

Danmark er kendt over hele verden for tidløst design og håndværk. Det kommer også til udtryk i Merakis produkter. Produkterne er især velegnet til allergikere og personer med sensitiv hud. Flere af deres produkter er nemlig godkendt af Astma-Allergi Danmark. Du kan alligevel regne med, at naturlige dufte stadig er en æressag – helt uden hormonforstyrrende- og usunde tilsætningsstoffer.

Vores udvalg bugner af produkter fra Meraki, og du kan blandt andet:

  • Få en velduftende håndsæbe
  • Forkæle dine hænder med en håndcreme
  • Nyde skønne Meraki håndklæder i flotte farver

Dette er blot et udpluk af det store sortiment af vores velvære og livsstilsprodukter fra Meraki. Hvis du derfor ønsker flotte og velduftende produkter, så er Meraki måske noget for dig.

Dit badeværelse fortjener skandinavisk æstetik

Indretning, aroma og endda kropspleje betyder meget for flere af os. De giver nemlig et behageligt og rolig miljø, som er utrolig behageligt at være i. Merakis produkter bygger nemlig på skandinaviske værdier, hvor din hudpleje og velvære er i fokus. Som du ved nu, så er produkterne designet og udviklet i Danmark. Det betyder, at du let kan indrette produkterne på dit badeværelse eller toilet.

For eksempel emmer Meraki håndklæder af elegance og gode materialer. Det er takket være den økologiske bomuld, som flere af håndklæderne er lavet i. Du udsætter derfor ikke din hud for parabener og farvestoffer.

Det er ikke kun de skønne håndklæder, som passer ind i de fleste badeværelser. Duftlys og duftpinde har også gode egenskaber, som giver dig en blød, behagelig og velduftende aroma. Dine daglige principper får pludselig en ny betydning. Du har nemlig åbnet for naturens univers, hvor der er fokus på dig og dem, du har kær.

Meraki er uden hormonforstyrrende stoffer

Tilsætningsstoffer, kemikalier og hormonforstyrrende stoffer skal helst ikke være at finde i dine pleje og livsstilsprodukter. Det kan nemlig have en stor effekt på din hverdag og krop. Disse hormonforstyrrende stoffer kan nemlig skabe ubalance i dine hormoner. Vores hormoner sørger nemlig for, at vi har et velfungerende system som forbinder dele af kroppen, som ellers ikke har en direkte forbindelse. 

Vil du gerne undgå disse irriterende stoffer? Så kan du med fordel dykke ned i Merakis produkter, da de er fremstillet med kærlighed og omtanke for vores velvære.

Meraki er også en god gaveidé

Er du som mange andre løbet tør for gaveideér? Udover at Meraki er velegnet til din kropspleje, så fungerer produkterne også til en flot gavekurv. Enhver fortjener at få et indblik i Merakis univers, og derfor kan du med fordel:

  • Forkæle med skønne duftlys
  • Nyde et økologisk håndklæde til det dejlige bad

Ja, der er nok med valgmuligheder hvis du gerne vil blande en god kurv. Det er ofte en personlig måde at vise, at du holder af en helt speciel person. Og med Merakis univers kan du give dem en wellness oplevelse indenfor husets fire vægge.

Dine hænder fortjener en Meraki håndsæbe

Vi bruger håndsæbe hver dag. Både efter et besøg på det lille hus, inden vi laver mad og måske efter vi kommer hjem fra en lang arbejdsdag. Her er håndsæbe fra Meraki mild og passer til mange hudtyper. Flere af varianterne har nemlig et fint indhold af aloe vera, som også plejer huden. Sæben er desuden pakket ind i en indbydende flaske, som skaber en god kontrast til din flotte indretning.

I vores sortiment har vi også de smarte sæbesten, som er rigtig godt egnet som en fin værtindegave. De hænger ofte i en lille snor, og du kan let hænge den på en krog på dit toilet eller badeværelse. Du har måske prøvet at få tørre hænder, efter at du har brugt en fast sæbe. Det vil du forhåbentlig ikke opleve med en sæbesten fra Meraki, da de er fremstillet i gode materialer. Få rene og velduftende hænder med håndsæbe, som også plejer din hud.

Gør rent med Meraki produkter

Meraki er mere end blot shampoo, plejeprodukter og cremer. Selvom det naturligvis udgør en stor del af deres univers, så har de også andre produktkategorier, som du også kan bruge i din hverdag. 

Hvis du elsker at være i køkkenet, så ved du, at du bør passe godt på dine redskaber. Derfor kan du her på siden også finde opvaskemiddel og -børster. Du behøver på den måde ikke blot at forkæle dig selv, men også dine gryder og pander. Det efterlader dine remedier med en dejlig duft, som kan give dig endnu mere lyst til at lave mad.

Find dine velvære og livsstilsprodukter hos Pejsen

Følelsen af blød og velduftende hud er fantastisk, og det fortjener du. Derfor har vi et stort udvalg af produkter til hår-, hud- og ansigtspleje. Meraki velegner sig også som en god gave, da variationerne af produkterne er mange, og de passer rigtig fint i en kurv.

Hvis du har brug for hjælp til Merakis produkter, så skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte os. Vi håber, at du får en god oplevelse hos Pejsen, og at du finder de produkter fra skønne Meraki, som du mangler i din hverdag.

Se også vores andre kategorier

Har du fundet de produkter fra Meraki, som du mangler? Hvis det er tilfældet, så kan du passende også kaste et blik på vores mange andre kategorier, som også gør din hverdag mere bekvem.

Blandt andet betyder indeklima mere for dit velvære, end du måske går og tror. Derfor har vi et stort udvalg af skønne brændeovne og pejseindsatse. På den måde kan du nemt få den optimale temperatur i dine rum.

Til din bolig bør du overveje at kigge på vores bolig og design kategori, som er spækket med praktiske og elegante produkter til dit hjem.