Forside / Nicolas Vahé

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé er indbegrebet af innovation, gode råvarer og krydderier. Det gør, at din madlavning giver mere mening. Har du også en stor passion for madlavning? Så er Nicolas Vahé formentlig noget for dig. Dyk ned i det store udvalg af produkter her på siden, og bliv inspireret af de mange lækre gourmetprodukter.

Nicolas Vahés krydderier

Krydderier bør være en fast ingrediens i ethvert køkken. Det giver dig et utal af muligheder for at eksperimentere, lege og opdage den helt rette smagsoplevelse. Salt og peber er formentlig nogle af de mest brugte krydderier i køkkenet, og det er ikke så underligt.

Salt er nemlig med til at fremhæve smagen i din ret, og det kan let komplimentere andre krydderier. Er din sauce blevet for syrlig, så kan du dæmpe den sure smag med den rette mængde salt og omvendt. Når du kombinerer det sure, salte, søde og bitre opnår du umami, og det er det, alle kokke længes efter. Det er en hårfin balance, men med Nicolas Vahés produkter behøver det ikke være så svært.

Oplev den fulde smag med olier fra Nicolas Vahé

Tilsmagning af mad er en essentiel del af eventyret i et køkken, da din mad kræver alt den kærlighed, du kan give den. Den mest normale måde at finde den helt rette smag er ved hjælp af et tørt krydderi. Vidste du for eksempel, at olier har en mere koncentreret og intens smag end tørre krydderier? Du kan nemt tilføje olier i din gryderet og pasta og dermed give dine smagsløg en oplevelse. 

Det smarte ved olie er, at du kan også tilføje det på et stykke brød og eventuelt spise det til din suppe eller som tilbehør til din hovedret. Du kan også regne med, at det bliver et hit for dine børn. Når dine børn har smagt dine delikatesser, går de måske ind på børneværelset for at se, om de kan gøre det lige så godt som dig med en sjov leg.

Køkkentilbehør fra Nicolas Vahé

Din indre kok har naturligvis brug for de bedste råvarer for at kunne skabe de unikke delikatesser, som du længe har drømt om. Her er dine remedier mindst lige så vigtige, da de også spiller en stor rolle, når du laver mad. Derfor kan du her på siden finde spændende redskaber og tilbehør, som fuldender din oplevelse i køkkenet.

Du kan blandt andet finde sier, ovnhandsker, dækkeservietter og meget mere. Det hele skaber harmoni og giver dine delikatesser et inspirerende og spændende udtryk. Når du laver mad, så spiller præsentationen af din ret også en stor rolle. Det giver nemlig en større lyst til at sætte tænderne i din kreation.

Få hele oplevelsen hos Pejsen

Vi har et imponerende udvalg af produkter, som du kan bruge til din madlavning og i dit hjem. Du kan hos Pejsen blandt andet:

Du kan stege dit kød på den helt rette måde, bage lækre snobrød over dit ildsted og skabe en hyggelig stemning med en lanterne. På den måde kan du danne den helt rette stemning og få en madoplevelse, som du sent vil glemme. Du kan få en sydlandsk stemning, som du ellers kun opnår i lande som Italien, Frankrig og andre fascinerende steder.

Har du spørgsmål til vores brede sortiment? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Det er vigtigt, at du kan shoppe dine Nicolas Vahé produkter nemt og hurtigt hos os. Det skal nemlig helst være trygt at købe produkter til de travle hverdage online, og det håber vi, du synes, det er her.

Scroll til toppen