Forside / Ørskov

Køb elegante Ørskov produkter

Dansk design er kendt over hele verden, og det er på grund af designere som Torben Ørskov. Han designer nemlig produkter i høj kvalitet, som også har funktionelle funktioner i din indretning. Udforsk produkterne fra Ørskov her på siden, og giv dit interiør nyt liv i dag.

Viser 1–36 af 153 resultater

Viser 1–36 af 153 resultater

Dansk design siden 1953

Torben Ørskov stiftede i 1953 brandet “Ørskov”. Siden da er han blevet blandt de mest kendte danske designere. Det skyldes blandt andet fokus på kvalitet, design og innovative løsninger. Produkterne har desuden et klassisk design, men samtidig et nytænkende twist. Ørskov er ofte et sikkert valg, når du skal vælge produkter til hjemmet. Hos Pejsen kan du blandt andet opleve de smukke brændekurve, minimalistiske dækkeservietter, en praktisk dørstopper og meget mere.

Har du en traditionel, gammel brændekurv? Den gør sikkert det, den er beregnet til, men den må også gerne være pæn. Derfor er de smarte brændekurve fra Ørskov produceret i læder. Det er et utrolig slidstærkt materiale, som du også let kan vedligeholde.

Brændekurven er desuden med til at holde din stue og møbler varme, og dem bør du også passe på. Derfor designer Ørskov også fine bordskånere og dækkeservietter, der er utrolig udbredte. Så undgår du nemlig pletter og misfarvninger fra mad og andre genstande.

Få det helt rette look med Ørskov

Din stil fejler uden tvivl intet, men et smart accessory er altid god at have med. Torben Ørskov har derfor også designet elegante punge og kortholdere i gode materialer. Så kan du let medbringe dine kort, kvitteringer og andre sager, som du måske skal bruge i løbet af dagen. 

Udover at være praktisk, så er de meget stilfulde. Du kan for eksempel kombinere dem til alverdens typer tøj, da du kan vælge dem i forskellige variationer og designs. Udvalget af Ørskov produkter består også af tørklæder, forklæder og andre beklædningsdele. Er du i tvivl, om tøjet klæder dig? Så har Ørskov heldigvis også flotte spejle i sortimentet.

Køb produkter fra danske designere på Pejsen.com

Vi har et bredt udvalg af produkter fra danske designere, som går op i design og æstetik. Du kan blandt andet gå på opdagelse i:

Disse mærker har alle fokus på brugeroplevelsen og kvalitet. Så kan du nemlig regne med en god oplevelse, uanset om du bestiller tekstiler-, læder-, eller andre typer produkter. Køb dine produkter fra Ørskov på Pejsen.com, og kontakt os, hvis du har spørgsmål.