Forside / Montering af brændeovn
Montering af brændeovn
Montering af brændeovn

Montering af brændeovn

Søger du hjælp til montering af brændeovn til en pris, der er til at betale sig fra? Uanset om der er tale om brændeovnsinstallation fra bunden eller udskiftning af en ældre model, gør du klogt i at konsultere en professionel fagmand. Der er nemlig en lang række krav og rammer for, hvordan den opsættes korrekt, og man kan hurtigt løbe ind i procesproblemer. Heldigvis har vi hos Pejsen.com totalløsningen til dig. 

  Såfremt vi har spørgsmål må vi ringe dig op?

  Favorabel monteringspris på brændeovn og skorsten – efter dine behov

  Der kan være mange grunde til, at du ønsker hjælp til og tilbud på brændeovnsinstallering. Det kan være, at du er flyttet i ny bolig og gerne vil have monteret en ny brændeovn. Måske den gamle brændeovn er ved at stå af, og du derfor har brug for en erstatning. Eller måske du skal have sat en ny pejseindsats ind i dagligstuens eksisterende pejs?

  Uanset hvilket behov du måtte have, kan vi hos Pejsen.com være leveringsdygtige med en skræddersyet totalløsning. Vi tilbyder installation af brændeovn til en pris, hvor alle kan være med, og vi tilpasser selvfølgelig prisen på opsætning af brændeovnen, så det bliver billigst mulig for dig.

  Pålidelig og effektiv brændeovnsinstallation til god pris – vi klarer det hele for dig

  Er du på udkig efter en ny brændeovn inkl. montering, så du ikke skal tænke på at bakse med opsætning? Netop en sådan ”all in one”-løsning er, hvad du kan finde her hos Pejsen.com. Vi forhandler et væld af stærke pejse- og brændeovnstilbud med montering, hvilket betyder, at vi kan klare en hvilken som helst montage af brændeovn.

  Vi klarer alle typer af brændeovnsmontage – herunder eksempelvis:

  • Montering af nye brændeovne
  • Af- og genmontering af eksisterende brændeovne 
  • Brændeovne til murede skorstene
  • Brændeovne til eksisterende/nye stålskorstene
  • Montering ved stålskorstene ud gennem væg eller loft/tag
  • Pejseindsatse til eksisterende murstenspejs
  • Montage af træpilleovn samt montage af skorstene til pillefyr.

  For bare at nævne et udvalg. Kontakt os direkte for yderligere information om montering af brændeovn og pris. Herefter kan vi tage bestik af dine behov og den pågældende situation, så du får den bedst mulige løsning – til den bedste pris.

  Få et skarpt tilbud på brændeovnsmontering lige her

  Det kan hurtigt blive en meget dyr affære at kaste sig ud i egen montering af pejse-, brændeovns- og skorstensmontering. Tilbud og skarpe lavpriser kan derfor være yderst fornuftige at gå på udkig efter, hvis du gerne vil spare gode penge. 

  Her hos Pejsen.dk sikrer vi dig brændeovnsinstallation til ekstremt konkurrencedygtige priser. Vi kommer direkte hjem til dig og sørger for kvalitetssikker montering af brændeovnen. Pris fastsættes efter aftale, og du er meget velkommen til at ringe til os på telefon + 45 71 99 36 79 eller kontakte os pr. e-mail hjoerring@pejsen.com. Alternativt kan du beskrive dine ønsker og bestilling i vores online kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage med et skarpt brændeovnsmonteringstilbud, som du formodentlig har svært ved at takke nej til.

  Fra gulv til væg

  På denne montage blev den gamle Morsø brændeovn udskiftet til en væghængt Morsø-model.

  Udover det flotte udtryk, er en af fordelene ved en væghængt brændeovn, at du får mere luft og gulvplads omkring din brændeovn.

  Se vores udvalg af væghængte brændeovne her.

  Før/Efter montering af Morsø 6870 for kunde. 

  Morsø før Morsø efter

  Før/Efter montering af Contura 856WG for kunde.

  Contura før Contura efter

  Før/Efter montering af Morsø 1442 for kunde.

  FØR-EFTER-2 FØR-EFTER-1

  Før/Efter montering af RAIS Nexo

  Rais-Nexo1 RAIS Nexo brændeovn efter montering
  Scroll til toppen