Forside / Montering hos Pejsen.com

Montering hos Pejsen.com

Hos pejsen.com – Hjørring Pejsecenter udfører vi en bred vifte af opgaver indenfor pejse, brændeovne og skorstene. Vi har egne dygtige montører og gode samarbejdspartnere, der gør, at vi kan levere totalløsninger, så du ikke behøver at have flere forskellige håndværkere tilknyttet.

  Såfremt vi har spørgsmål må vi ringe dig op?

  Tryghedsgaranti på totalløsninger:

  Vi gør det nemt.
  Når du vælger en totalløsninger fra pejsen.com, sørger vi for koordinering af autoriserede og kompetente håndværkere, så du kun skal henvende dig ét sted, hvis du har spørgsmål eller skal have udført service. Dermed undgår du alt bøvlet, da vi står inde for både funktion og sikkerhed.

  Salg og montering af:

  Herunder er hovedparten af de opgaver vi udfører:
  Brændeovne, pejseindsatse, pilleovne, gaspejse, stålskorstene, elementskorstene, skorstensforinger, røgsugere,  havepejse og Outdoor produkter.
  Vi udfører også service på Ecoteck pilleovne og de fleste mærker af pejseindsatse og brændeovne.

  Vores egne montører klarer hovedparten af alle vores opgaver, men derudover har vi faste samarbejdspartnere indenfor murerarbejde, el, gas, og tømrer.

  Montering af brændeovn og gaspejs

  Søger du hjælp til montering af brændeovn eller gaspejs til en pris, der er til at betale sig fra? Uanset om der er tale om montering fra bunden eller udskiftning af en ældre model, gør du klogt i at konsultere en professionel fagmand. Der er nemlig en lang række krav og rammer for, hvordan den opsættes korrekt, og man kan hurtigt løbe ind i procesproblemer. Heldigvis har vi hos Pejsen.com totalløsningen til dig. 

   Såfremt vi har spørgsmål må vi ringe dig op?

   Favorabel monteringspris på gaspejs, brændeovn og skorsten – Efter dine behov

   Uanset hvilket behov du måtte have, kan vi hos Pejsen.com være leveringsdygtige med en skræddersyet totalløsning. Vi tilbyder installationer til en pris, hvor alle kan være med, og vi tilpasser selvfølgelig prisen på opsætning af brændeovnen/gaspejs, så det bliver billigst mulig for dig.

   Pålidelig og effektiv montering til god pris – Vi klarer det hele for dig

   Er du på udkig efter en ny brændeovn/gaspejs inkl. montering, så du ikke skal tænke på at bakse med opsætning? Netop en sådan ”all in one”-løsning er, hvad du kan finde her hos Pejsen.com. Vi forhandler et væld af stærke pejse- og brændeovnstilbud med montering, hvilket betyder, at vi kan klare en hvilken som helst montage for dig.

   Vi klarer alle typer af brændeovns- og gaspejs montage – herunder eksempelvis:

   • Montering af nye brændeovne/gaspejse
   • Af- og genmontering af eksisterende brændeovne/gaspejse 
   • Brændeovne/gaspejse til murede skorstene
   • Brændeovne/gaspejse til eksisterende/nye stålskorstene
   • Montering ved stålskorstene ud gennem væg eller loft/tag
   • Pejseindsatse til eksisterende murstenspejs
   • Montage af træpilleovn samt montage af skorstene til pillefyr.

   For bare at nævne et udvalg. Kontakt os direkte for yderligere information om montering af brændeovn/gaspejs og pris. Herefter kan vi tage bestik af dine behov og den pågældende situation, så du får den bedst mulige løsning – til den bedst mulige pris.

   Kontakt os og få et skarpt tilbud på montering lige her

   Her hos Pejsen.dk sikrer vi dig montering til ekstremt konkurrencedygtige priser. Vi kommer direkte hjem til dig og sørger for kvalitetssikker montering af brændeovnen og gaspejse. Prisen fastsættes efter aftale, og du er meget velkommen til at ringe til os på telefon + 45 71 99 36 79 (Tast 1) eller kontakte os pr. e-mail hjoerring@pejsen.com. Alternativt kan du beskrive dine ønsker og bestilling i vores online kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage med et skarpt monteringstilbud, som du formodentlig har svært ved at takke nej til.

   Læs mere om montering af brændeovne her.

   Se her eksempler på vores monteringsarbejde

   Montering af brændeovne

   RAIS Nexo

   Rais-Nexo1 RAIS Nexo brændeovn efter montering

   Morsø 6870

   Morsø før Morsø efter

   Contura 856WG

   Contura før Contura efter

   Morsø 1442

   FØR-EFTER-2 FØR-EFTER-1

   Montering af gaspejse

   RAIS Visio 70 3S

   Rais Visio 70 3S Gasindsats RAIS_Visio703S_Gas-indsats_efter
   Scroll til toppen