Forside / Mors Dag
Mors dag tilbud hos pejsen.com
00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

Mors Dag

Spar op til 25%

Mors Dag i 2021 er lige rundt om hjørnet – mangler du stadig at finde den helt rigtige gave? Tag et kig på siden, hvor vi har samlet nogle lækre produkter fra kvalitetsmærker.

Der er 1-3 dages leveringstid og tilbuddene gælder så længe lager haves.

Giv en gave fra:

Lanterner fra Cosi Fires - Spar 15%

Designerpejse og hyggeprodukter fra TenderFlame - Spar 15%

Bolig & Design fra Ørskov Copenhagen - Spar 20%

Gourmetprodukter fra Nicolas Vahé - Spar 15%

Velvære produkter fra Meraki - Spar 25%

Hvornår er det Mors Dag?

Det kan være svært at holde styr på, hvilken dato Mors Dag falder på hvert år, men Mors Dag 2021 er i år d. 9 maj, som er en søndag – så der er gode muligheder for, at hele familien kan samles og have en hyggelig dag sammen.

Mors dag er en skøn dag, hvor alle vores dejlige mødre er i centrum og hyldes. Det er en dag, som er dedikeret til vores mødre for at være lige præcis, den de er og for altid at være der for sine børn og familie.

Mors Dags gave

Traditionen tro, så gives der gaver til Mors Dag, som endnu en måde hvorpå at vise kærlighed til sin mor. Der er mange muligheder i forbindelse med en gave til mor, men det kan være svært at finde den helt rigtige. Ofte ses det, at man giver blomster eller smykker, men mulighederne er uendelige.
Det vigtige at tænke på, når du skal finde gaven til Mors Dag er, at tænke på din mors interesser – hvad kan hun godt lide? Derudover bliver mødre altid glade for ting til hjemmet, som kan pynte rundt i boligen, og endnu bedre, hvis det er noget, hun har fået fra et familiemedlem. Mors Dags gaveidéer er der rigelige af, og vi har samlet her på siden vores bedste bud på, hvad der vil være den perfekte Mors Dags gave – og så har vi lavet nogen gode tilbud på produkterne.