Forside / Reklamation

Reklamation

Team Pejsen sidder klar til at hjælpe med fejl og mangler på din ordre

Har din vare vist sig at have fejl eller mangler, har du mulighed for at reklamere.

Send os en mail med beskrivelse af reklamationen og evt. billeder.

Drejer din reklamation om varer bestilt på en webordre, skal du sende en mail til webordre@pejsen.com. Husk at inkludere dit ordrenr. (WEB-XXXXX)
Du kan evt. svare tilbage på din ordrebekræftelse. Her vil ordrenr. automatisk fremgå.

Drejer din reklamation om varer bestilt på via faktura, skal du sende en mail til hjoerring@pejsen.com eller direkte til sælgeren, du har handlet hos.

Reklamationsret

Køber har reklamationsret i henhold til købelovens almindelige regler.

På alle produkter ydes der den køberetlige 24 måneders reklamationsret, som skal rettes direkte til sælger.
Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden for rimelig tid efter fejlen eller manglen ved varen er opdaget.
Er du forbruger, og ønsker at klage over dit køb, bedes du rette henvendelse til os pr. telefon eller e-mail. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen med dig, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning. Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se www.forbrug.dk
 
Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal ODR, hvis du vil klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med en bopæl i et andet EU-land end Danmark. Hvis du klager, skal du angive vores e-mailadresse: hjoerring@pejsen.com

Ønsker du at reklamerer bør dette ske i rettidig omhu. Reklamationer kan kun accepteres hvis såfremt de er foretaget inden for den 2 årige reklamationsperiode.

Du kan læse mere om reglerne for reklamation i købeloven lige her.

Mangler du mere information kan du finde vores handelsbetingelser her.

Har du brug for hjælp kan du kontakte os via kontakt formularen.