Forside / Reklamation

Reklamation

Har din vare fejl eller mangler kan du reklamerer her.

Har din vare vist sig at have fejl eller mangler har du mulighed for at reklamerer. 

Mail: hjoerring@pejsen.com
Mærk emnefeltet med reklamation og eventuelt dit ordre nr. Send os en kort beskrivelse af fejl og mangler på produktet så vender vi tilbage ved først mulige lejlighed.

Køber har reklamationsret i henhold til købelovens almindelige regler.

På alle produkter ydes der den køberetlige 24 måneders reklamationsret, som skal rettes direkte til sælger. 
 
Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter fejlen eller manglen ved varen er opdaget.
Er du forbruger, og ønsker at klage over dit køb, bedes du rette henvendelse til os pr. telefon eller e-mail. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen med dig, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning. Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se www.forbrug.dk
 
Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal ODR, hvis du vil klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med en bopæl i et andet EU-land end Danmark. Hvis du klager, skal du angive vores e-mailadresse: hjoerring@pejsen.com

Ønsker du at reklamerer bør dette ske i rettidig omhu. Reklamationer kan kun accepteres hvis såfremt de er foretaget inden for den 2 årige reklamationsperiode.

Du kan reklamerer ved at kontakte os via hjoerring@pejsen.com. Mærk emnefeltet med reklamation og eventuelt dit ordre nr. Send os en kort beskrivelse af fejl og mangler på produktet så vender vi tilbage ved først mulige lejlighed.

Du kan læse mere om reglerne for reklamation i købeloven lige her

Mangler du mere information kan du finde vores handelsbetingelser her

Har du brug for hjælp kan du kontakte os via kontakt formularen 

Scroll til toppen